Opravdu jsem psala o pocitu nejistoty. Protože nejistota je hrozná a já ji zažila v noci ze 25.1.na 26.1. kdy byla má dcera vyšetřena v nemocnici a čekali jsme na druhý den, až přijdou výsledky. Šlo o silné bolesti hlavy. Byla to hrozná noc a ještě hroznější čekání o to těžší, že doktor mluvil o nálezu. A v tom čekání jsem napsala tuto básničku. Chtěla bych moc poděkovat Lotty, která se za mě pomodlila, protože to já neumím. Přestože jsem Boha prosila. Dnes už je to za námi a víme, že výsledky jsou v pořádku. Děkuji Lotty. Ta úleva byla ohromná.
26.01.2008 20:59:00 | Verule
Kdyby i změřil rozum lidský
hloubku vod, kdyby sečíst měl
paprsky, zrnka písku, listy
nevejdeš se do čísel
jedno je však vždycky
* * *
v nejistotě naděje
26.01.2008 16:35:00 | Lota
Souhlasím, toužíme mít jistotu, ale ta je někdy bolestnější než ta nejistota...
26.01.2008 10:06:00 | toužím.jít.dál
Nejistota ta moc trápí,
lepší je mít jistotu
i když často mnohé
se k horšímu obrátí.
26.01.2008 08:13:00 | s.e.n
jsou v životě dvě jistoty,
první každý zná a druhá jistota je právě v té nejistotě...
26.01.2008 05:05:00 | akneliam