nechci, už nechci
Nechci, už nechci
-TAK ŽÍT-
dva
(zatím)
kolik myslíš že jich ještě bude?
Miluju tě,
ale nemůžeš mi pořád
ODPOUŠTĚT
věrnost
-jak hezky to zní
těžká zkouška
(ale když miluješ?)
tolik bolí
-když to zas udělám
jsem hloupá
hloupá
HLOUPÁ!!!
nechci tak žít
s tím,
že mi to znovu odpustíš
-nevím co mám-
MILUJEŠ MĚ
mě....
a já tě NIČÍM
teď a potom
pořád věříš že začnem znovu
miluju tě
zeptáš se alespoň
komu jsem dala tělo i duši?
(jako se ptáš vždycky)
ale víš že má duše je s tebou
nechci tak žít
nechci to udělat přísahám
hvězdy z nás padaj dolů
a my jdeme proti proudu a proti všem
miluješ mě
miluju tě
-na jiném přece nezaleží-
(dle tvých slov)
Přečteno 241x
Tipy 6
Poslední tipující: její alter ego, Ishtar, Psavec, qpal, Traci
Komentáře (1)
Komentujících (1)