Holčičko..
Anotace: zvláštní.. možná úplně nesmyslný..někdo v tom něco najde, někdo to odsoudí.. někdo nepochopí..
Umírající paprsky
nočního slunce
hladí tvé vlásky
/jen lehounce../
Holčičko malá,
držím růži, - ta zbyla mi jediná,
cos to jen udělala?
Vždyť byla jsi tak nevinná..
Holčičko,
krásně se usmíváš
na fotce z loňska
a pomalu umíráš..
/Tehdy to ještě nikdo nevěděl/
Za tvým úsměvem tolik smutku
a ty jsi nikoho neměla,
je mi to líto, lituji vskutku,
že dřív jsem tu pro tebe nebyla..
Holčičko má, už bude líp,
tam ve tom druhém světě snění
a u hrobu tvého tam, u dvou lip,
nikdo jiný není..
-Jen já, tvůj anděl naděje,
který jindy tě neznal,
tvůj život – jen pochmurná balada bez děje,
který nikdo skutečně nepoznal..
/Zapomínalas na to slůvko - zatím../
Holčičko malá,
vždyť život jsi měla před sebou,
tak proč sis ho vzala?
Stáhlo mne to dolů s tebou..
Já měla tu být,
vždy, když ses trápila,
vím, že jsem udělala mnoho chyb,
ale největší tu, že jsem tu pro tebe nebyla..
/Nikdy../
A už to nezměním,
litovat je pozdě, já to vím.. /Ale nechci/
zazvoním zvonečkem a tichým souzněním
naše duše splynou v té noci..
V jednu jedinou..
/Vítám tě zpátky../
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Pišák, toužím.jít.dál, Simísek, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)