Jediná
Jediná
Se setměním přichází,
když oči pohltí,
zase odchází.
Kudy chodí,
stopy nechává,
sil ji ubývá,
přesto zůstává.
Kdysi žila,
teď spí.
Byla skutečná,
byla dvou lidí.
Ta jediná z tisíce,
co byla, není,
utkaná z měsíce,
světem letí.
Přečteno 289x
Tipy 6
Poslední tipující: Carcharodon, vodnař, Holka z davu, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)