Les vers français (Francouzské verše)
Anotace: francouzština je přímo jazyk stvořený pro poezii :)
Toutes les choses
qui sont belles.
Ne sont pas
comme du ciel.
Elles sont
aussi mal.
C´est la maison
sans les salles.
překlad:
Všechny věci,
které jsou hezké.
Nejsou,
jako z nebe.
Jsou
také bolestivé.
Je to dům
bez sálů.
Přečteno 6228x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
Komentáře (2)
Komentujících (2)