Protilék
Anotace: někde tu jsou.....ale kde?
Víš co je život?
Život je láska pro kterou žiješ,
a nikdy pro ni nezahyneš.
Ať jsou časy hodně zlé,
je tu na to protilék.
//protilék je vzácná věc važme si jí............ je jich málo........málo lidiček co podpoří a nemusí být doktoři!//
Jsou to lidi co nás drží od smutku a zlé doby,
lidé co by pro nás noci proplakali!
Tak kde jste?
Komentáře (0)