Ares
Anotace: Dnes jsem se dozvěděla že mi umřel pejcek tak sem mu musela něco složit...
Byl jsi náš pejsek,máme tě rádi
My dva jsme byli nejlepší kamarádi
Nemohl si se mnou být navždy já vím
Pro tvou smrt moc trpím
V psím nebi je jistě krásně
Jen tobě patří tato básen
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)