Anotace: Dnes samá slůvka s pláčem napadají mne - snad že nemám touhu žít mi každý promine - takové dlouhé trápení - to se asi již nikdy nezmění ... posílám láskyplné objetí všem (co tedy o to stojí)
Týrá mě láska i zdraví...je to básnička...neboj, žádné nouzové volání, musím sama si pomoci, ač nevím vůbec jak...děkuji
02.02.2008 03:02:00 | toužím.jít.dál
vždyt to není báseň ale nouzové volání sos!!! kdo tě týrá?! co se děje???!!!
01.02.2008 19:42:00 | kopr
Jj, znám ten pocit, kdy se to všecko sype a nějak nevíme a nende z teho ven.
29.01.2008 06:16:00 | NikitaNikaT.
Nepíšeš prázdná slova...věř, že potěší a pohladí duši a vím, že nejsem sama ... jen je toho nějak moc najednou...ale děkuji za Tvé povzbuzení...posílám Ti objetí
28.01.2008 22:48:00 | toužím.jít.dál
I když je nebe smutné, třeba neoplakává smrt, ale snaží se Ti poslat osvěžení, živou vodu ... i když se tota slova možná nehodí ... Nevím už, co Ti stále psát, snad jen, že doufám, že Ti psaní pomůže a jednou z teho vypíšeš a bude lépe a také Ti přeji, abys našla štěstí ... Já sama dobře vím, o čem píšeš a věř, že nejsi sama. Vím, že píšu prázdná slova, která stejně nakonec nepotěší. Je těžké přijmout rány osudu, zvláště, když jde o zdraví, ale už jsem se jednou u Tvého jedného dílka zmiňovala, co si myslím, jak to chodí, neb posuzuji také dle sebe ... mnohé jsem si prožila a prožívám stále ...je to těžké, ale to neznamená, že pro to umřem, i když se tak cítíme ... Přeji Ti vše nej.
28.01.2008 20:32:00 | NikitaNikaT.