Chlad větru mezi rudým listím na mezi, při okraji strniště pole, táhnoucího se přes kopec k hrázi mraků nad zrudlým lesem...
Přesně tohle je asi ten jediný pocit, který na podzimu opravdu miluji - zdrsnělou melancholii spadaného listí a větru v holých větvích.
Krásná báseň. Pocitově hluboká, výrazově neotřelá a mě osobně vyloženě oslovující ;-)
29.01.2008 18:17:00 | Lisa.Ginmi