V šedém pekle na Zemi
Anotace: ten den, kdy hvězdu překryl kříž...
Ukradly mi iluzi,
páni z nebe spadlí,
hrušky ohlodány,
až do morku kosti,
zapálili vlasy,
i s červenou mašlí,
a ti, co ji našli,
zazpívali ,,ámen",
vzali jejich duše,
víc než jednoduše,
a němě, slepě, hluše,
postavili je k bráně,
černá tůň z bílého sněhu,
zahodili všechnu něhu,
vzali lodě ode břehu,
a nechali je smrti,
sebrali jim šatstvo, víru,
zbavili je jejich kníru,
a hodili je do plynu,
v šedém pekle na Zemi...
Komentáře (1)
Komentujících (1)