Divadlo Nás všech
Poslední zrnko proklouzlo hrdlem,
dopadlo na špičku těch dalších
hodiny co krok drželi se světem,
po všechen věk v srdcích našich.
(Napětí v reflexích...)
Beze zvuku stály dále
a šokované publikum čekalo konec?
Nebo naň čekáme stále?
Žádná opona, potlesk či zvonec.
(K aplausu nevole...)
Představení skončilo, pláč, smích,
zábava, nuda, neštěstí a žal
Á, otázka v očích tvých?
Kdo se díval a kdo hrál?
(Odměnou je role...)
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, LisSe, duše v plamenech, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)