Není nic již...
Anotace: Posílám všem pohlazení a co nejvíce klidu do dušiček - ač pláči a trpím, všem přeji být bez smutných "víček"
Nevoní akáty.
Nekvetou záhony.
Tělo má záplaty
a my nejsme z Verony.
Již si přiznám,
že konec začíná.
Už nic neznám,
srdce jen bolest má.
Něžná, i láskyplná,
naivní, i bláhová,
nesmělá, i bezradná,
víš, že jsem taková?
Na křídlech v povětří
stavíš mi vězení.
Raději již konec
než toto mučení.
Dnes, jako před lety,
vyhlížím štěstí.
Zpívám jen sonety
o smrtelném klestí.
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Simísek, Erion Fate, WhiteSkull, come-past
Komentáře (1)
Komentujících (1)