Krásné neznámo...
Anotace: Je tak krásné.. nevědět..
Vznášet se na obláčcích štěstí
nebo se propadat mezi slanými kapkami slz
/do krásného neznáma.../
Vykřičet emoce
nebo se schoulit do tvé měkké náruče,
s bradou rezechvělou - ne zimou - strachem
/až se z neznámého stane známé.../
Přečteno 423x
Tipy 15
Poslední tipující: Haniéčka, Holis, Ariella13, Vlk v rouše, Norlein, mourovatákočka, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)