Umění učit se poznávat
Anotace: Jen takovej výplod...
Učíme se poznávat svět,
v dětství hračky
a ve škole abecedu.
Učíme se poznávat svět,
jak malíř svůj obraz
a hudebník noty.
Učíme se poznávat svět,
radosti první lásky
a smutná zákoutí žití.
Učíme se poznávat svět,
zeleň jarní přírody
a touhu letní noci.
Učíme se poznávat svět,
jeho barevnost podzimu
a kabát bílé zimy.
Učíme se poznávat svět
a pak najednou zjistíme,
že vlastně neznáme ani sami sebe…
Přečteno 282x
Tipy 13
Poslední tipující: Vlk v rouše, jedam, Sajurii, Simísek, už ne pernikova princezna, Bíša, WhiteSkull
Komentáře (0)