Jedna noc
Anotace: jen tak si tu křičím do tmy. a bylo to Miserere, alespoň myslím
Sbírka:
Bohové a nazí
Bože, dej mi jednu noc
pod mraky a zeminou
chci být
žít
na jednu noc smět milovat
Bože, prosím,
jenom jednu noc
a každá sekunda
vryje se mi pod kůži
jak neviditelná modlitba soumraku
Bože, do mraků
rozplynout nenech prosbu mou
Bože, já tě prosím
jen o tu jednu noc
Bože můj!
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: adida, spare
Komentáře (1)
Komentujících (1)