Never never more
Anotace: ale neskončí to takhle vždycky...?
Rozbitá na milion kousků a půl
Už i žebrák nad ní zlomil hůl
Zbavená snů, které nikdy neměla
Žádá o spásu temného anděla
Plíží se dolů setmnělou ulicí
Touží se stát..čím? Osamělou vlčicí?
Tak ji vem a zabal jako dárek
Myslíš, že z vás bude pěkný párek
Nalháváš si v mysli své chorobné
Že všechno může být jako dřív
Ona je však zmatená nenávistí k tobě
Snad to neznamená, že se brzo ocitneš v hrobě
Cítí svou krev životem znavenou
Snad už tahle etapa bude brzy za tebou
Poslední mučivou bolestí se zalyká
A v záři svící černých zaleskne se žiletka...
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)