Soud velkých smutných očí
Ztemnělé noční tajemství,
hnus a pach dětských šílenství.
A slzy, slzy, slzy
...a krev
a tolik cizí
strašná tvář.
...Tak prudce zavři oči...
Ztemnělé noční tajemství,
hnus a pach dětských šílenství.
Bolavé slovo "doma"
...a křik
a povědomá
zvláštní tvář.
...Tak dolij si další rum...
Ztemnělé noční tajemství,
hnus a pach dětských šílenství.
a předem mrtvá "dáma"
...a pot
A tolik známá
krásná tvář.
...Tak stiskni chladnou spoušť...
Jak si to mohl udělat, tati?
Přečteno 383x
Tipy 15
Poslední tipující: pejrak, Sparhawk, 0-0, Simísek, Martanka, její alter ego, just me, BlackTangerine, Psavec, Veru
Komentáře (3)
Komentujících (3)