...Už jsi někdy
...Už jsi někdy
...Už jsi někdy plakala uvnitř svého těla
...Už ses někdy cítila jak půl a ne celá
...Už jsi někdy křičela a neměla jsi hlas
...Už jsi někdy cítila jak láme se Ti vaz
...Už jsi někdy plakala a topila se v pláči
...Už ses někdy cítila jak vyřazení hráči
...Už jsi někdy křičela a přitom byla němá
...Tak hroutí se můj světl když přestává být dvěma
Přečteno 382x
Tipy 22
Poslední tipující: Kwítko, UCET KE ZRUSENI, BArBArKO, Špáďa, 0-0, Psavec, adida, Simísek, Achares, toužím.jít.dál, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)