Tvé oči
Anotace: Taková kravina...Ani sem nevěděla do jaký sekce to zařadit...
Tvé oči
Plné vzteku
Plné lásky, žalu
Nezáří jako dřív
Bolí mě
Jediný pohled
Do očí tvých
Vyhaslých
Co se s nimi stalo
Že neposkytují to teplo
Bezpečí
Větší, než většina náručí
Kde je ta jiskra
Kdo ji vzal
Hlavu bych mu za to sňal
Myslíš
Že ještě někdy
Najdu v tvých očích zář
Ten lesk
Který vždy zahnal všechen stesk ?
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: C.alwen, Psavec, adida, BlackTangerine
Komentáře (1)
Komentujících (1)