Omlouvám se
Anotace: zjistila jsem že mám svědomí
Na kontě mám další hřích
na ruku vyryji si kříž
mnoho smutku tíží mé svědomí
doufám že se to nikdo nedoví
Odpuste mi mé chyby
nemuselo se to stát
kdyby
mé prokletí nebylo
nemilovat
Přečteno 372x
Tipy 8
Poslední tipující: Blázen? =), NikitaNikaT., Psavec, CarolC, adida, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (3)