Anotace: všem sílu a lásku!!!
díky za přání, i já tobě přeji aby se ti dařilo všude, kde je to pro tebe třeba. Pěkná básnička nemusí to bejt vždycky extra nic není dokonalé, hlavně, že to nepostráda duši, to je důležitější.
04.02.2008 20:10:00 | Aka Kiss