Pro Tebe...
Ty jsi můj sen,
mé nesplněné přání....
má touha, co srdce mé
svazuje, bolí a pálí...
Tebe miluji i nenávidím,
Tebe mám a vlastně nemám,
jsi všechno a nic,
jsi láska?...kdo ví....
Jsi můj tajný i veřejný hřích.
Po sté Tě ztrácím,
abych se...nebo Tebe(?)...našla...
Opět mi odcházíš,
možná nejsem ta pravá...
Přečteno 473x
Tipy 4
Poslední tipující: radexk, ona, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)