Anotace: co četla jsem dnes v očích jedné ženy...někdy se slova berou těžce zpět a je jen na tom druhém, zda odpustí...
v oněch očích čtení..
pro někoho snad hádanka..
pro jiného..
jak pro školáka
čítanka .o))
05.02.2008 22:14:00 | Bean
Každý je blázen minut pár,
co strachu podléhá,
však by to netrvalo dál,
toť snaha má i Tvá!
Každý má právo pocítit
nějaké pochyby,
ale pak dále musí jít!
Musí jít i kdyby...
/Každý laskavě doplní,
co je proň typické,
zná nejlíp svoje slabiny
i stavy panické!/
Tak ty ses teď dala na psychologii?;o)
05.02.2008 11:58:00 | Kozoroh 1
Ten závěr vysvětluje vše-chvilková slabost.
To zažije každý a pak přichází lítost,pozdě.
05.02.2008 08:34:00 | s.e.n
Nevím, co si přesně pod tím myslet ... někdy ospustit je dosti těžké ...
04.02.2008 18:05:00 | NikitaNikaT.