Sekunda
Anotace: Někdy stačí opravdu jen krátká chvíle a všechno je úplně jinak.
Chtělas mít život jak nebe bez mráčku.
Dnes už jen vzpomínáš na jednu zatáčku.
Zatáčku, která Tvé sny rozbila.
V níš jsi svou lásku v sekundě ztratila.
Byla to chvíle, jen okamžik pouhý.
Všechno je pryč. Tvé plány, Tvé touhy.
Přečteno 473x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, come-past, Natálie T.
Komentáře (2)
Komentujících (2)