Však ještě je nezbořila
a řeka života dál plyne
někdy dravě,pak zas klidně
a než dojde svého cíle
život hezky prožít dbejme.
08.02.2008 08:23:00 | s.e.n
Když řeka života
kolem Tebe se valí,
bouří a klokotá
a mizí někde v dáli,
zkus jen s ní taky plout
a nic se nestrachuj,
že prudký je ten proud,
jen do něj skoč a pluj!
On jistě sílu má
a mnohé hráze zboří,
však než-li cesta Tvá
skončí, ať srdce hoří
touhou plout stále dál,
nebát se překážek,
vždyť ten, kdo by se bál,
jak by už nežil teď!
No, to jsem se zas rozepsal! Jsem v posledních dnech nějak chytlavý! Asi mé múzy trpí nespavostí...
06.02.2008 12:42:00 | Kozoroh 1
Moc optimizmu v tom není. Tak snad jen než se ty hráze protrhnou co si zkusit v klidných vodách trochu zaplavat a užít si spíš radostí. Ahojky Bobi
06.02.2008 10:09:00 | bobi bobie
Čím se to, děvče, trápíš zas?
Na smutné řeči je vždy čas!
Pojď raději se se mnou smát,
ač k smutkům důvod též mám snad!
;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o) ;o)
JKI - oči Tví
plakat nesmí víc
netrap se už nic!
V tom ta moudrost tkví!
05.02.2008 13:01:00 | Kozoroh 1