........iluze poslední černé růže.....
Anotace: ....mmmm....chápete?....
myšlenka na hřích
v očích tvých
se mění v noční můru...
.
.
hraní ve dnech zimních
mě nechává vzhůru..
.
nejde se zbavit nočního ticha
nejde se zbavit děsivých kroků...
.
pro nás už tu není žádná útěcha
uběhlo mnoho roků...
/měsíců a dnů.../
__
pod polštářem
schoulená
poslední černá růže..
dívat se na tu iluzi
co s ní v mrazivém prázdnu háže..
.
/a ty tak naivní
neposloucháš co rozum káže../
.
.
zabalená v molitanu
obvázána rudou mašlí..
.
přála sis jen jediné
/aby tě včas našli.../
jediný trn z
korunky pro princezny
.
/snad daleko tě neodnesly./
ty věčné iluze
které milovalas dlouze
ty věčné iluze
které podlehly tvé touze...
do kapesníčku
od krve
zabalené zbytky našich srdcí..
...
..
.
Přečteno 278x
Tipy 18
Poslední tipující: Malé nic, .K.r.i.s.t.y., kucky, Lisa.Ginmi, B.a.r.b.a.r, už ne pernikova princezna, Psavec, Simísek, Bíša, fuu, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)