Anotace: všem pohlazení a objetí....
Myslím, že rozsoudit můžete jenom vy sami sebe. Básenka moc povedená, líbí se mi obsah, docela jsem se zamyslela. Citím trochu smutku, spíše stesk, nevím, já už bych nedokázala žít s láskou, ale přitem bez lásky ... každý má právo na štěstí, ale jak si to uděláme, tak to máme ... leč někdy výjimečně ne vlastní vinou.
05.02.2008 17:16:00 | NikitaNikaT.