Prokletí
Anotace: Dívka,která asi nikdy nebude šťastná =(
Láska je jiná země,jiný svět
park kde se můžeš procházet
Kouzelný les,kde bloudíme
a jen někdy se probudíme
Najednou mě nemá rád
A nechce při mně stát
Na jinou myslí a dívá
A přede mnou se skrývá
Zase budu sama a ta
Která bude na do smrti prokletá
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: kryndy, Norlein
Komentáře (3)
Komentujících (2)