Zrádce
Anotace: Taková básnička no...Je pro jednoho kluka...
I přes zradu
Máš mě pořád rád
Říkals mi
Že na mě budeš
Do smrti vzpomínat
Stáhla sem tě na dno
Tys mi odpustil
I když si mě nakrátko
Z mysli vypustil
Byla jsem jak noční můra
Kterých se tolik bojíš
Jak ďábel který sestoupil zhora
Před kterým nic neutajíš
Utíkáš do říše snů
Hledáš kousíčky dnů
Se mnou se hádáš
A svou zvláštní stavebnici skládáš
Proč máš mě pořád rád?
Proč si chceš dál hrát?
Vždyť sem ti ublížila
Tvoji víru ve mě zradila
Miluji tě za tvý chování
A nedopustím další tvý strádání
Přečteno 297x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, C.alwen, Duhová, excited, Holka z davu, toužím.jít.dál, estrellita, Norlein
Komentáře (3)
Komentujících (3)