Nespavec
Anotace: nespavcova deprese
Nespavec nemůže spát
místo spánku bdí
o ničem nenechá si zdát
ostatní už dávno spí.
Dívá se skrz záclony
do temné noční ulice
zahalené do černé tmy
plápolají čtyři svíce.
Přemítá sám v sobě
hledá pod nánosy prachu
v této noční době
příčiny svého strachu.
Strach o kterém neví
ale přesto ho sžírá
navenek normální se jeví
ale uvnitř ho to svírá.
Na svou dávnou lásku
v myšlenkách svých vzpomíná
strhnul růžovou pásku
co oči jeho ovívá.
Zbytečný stojí tu dál
tolik chtěl by se smát
severní vítr tu noc vál
a on nemohl spát.
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: 0-0, amores peros, Simísek, toužím.jít.dál, Johny Styx
Komentáře (3)
Komentujících (3)