Nenávidím se
Anotace: Další básnička vyjadřující mé pociti vuči sobě samé....
Nevyznám se sama v sobě
Uvnitř mám ticho jako v hrobě
Celé noci probrečím
Je to jako bych byla zakletá prokletím
Nenávidím sama sebe
V mích snech se právě ztemnilo nebe
Sním víc než je zdravé
Sama vím že je to marné
Ale lepší je mít svět kam denně utíkám
Než umřít tet kdy do polštáře vzlykám
Mám pocit jako by se mi zhroutil svět
Opravdu není co mi závidět
Včera se to zase stalo
O to huř se dnes hrálo
Že jsem v pořádku že je mi fajn
Tak proč další jizva přibyla ?
Tahle ale trochu bolela
Taky toho lituji , hodně lituji
Svědomí svoje zpytuji
Jenže tak jak se mi ulevilo
To už se dlouho nestalo
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: china white
Komentáře (0)