no těším se, jak se budeš vyvíjet, ale fakt si to zkus číst nahlas. někdy ti nevyjdou slabiky a pak to kulhá, ale poslední řádek mi fakt přijde čistá ironie-představuju si tě, jak protočíš ty oči, odfkneš si, pousměješ se a jdeš válčit dál:)
13.02.2008 21:53:00 | C.alwen
no obsah je smutný... hodně...
ale k formě? střídáš určení veršů... měla by sis vybrat, jestli aabb nebo abab :)
Jinak paráda...
11.02.2008 21:09:00 | Anewue