Anotace: ...smutno mi je - ale vám ať úsměv slzy smyje - a pokud naopak se usmíváte - tak je to fajn, štěstí máte...
Tak to není...mám ráda toho, co mě miluje...dávám lásku tomu, kdo o ni stojí...jen je problém, že jsem citlivá a on mě svým chováním velmi zraňuje a dostává do myšlenek o konci, neboť je to začarovaný kruh...chvíli milujícím a chvíli tyranem je...nevím, jak z toho ven.
09.02.2008 11:30:00 | toužím.jít.dál
Jo láska, mocná čarodějka osudu. Jen je ironií, že nejvíce milujeme Ty o které jsme vlastní chybou přišli. A nebo Ty co nás nechtějí...
08.02.2008 08:26:00 | Nola77
Daruj tedy lásku tomu, kdo o ni stojí, pak snaze půjde Ti život a s ním ten boj ...
08.02.2008 06:14:00 | NikitaNikaT.