Who cares, zase nebuď nejchytřejší. Příklad jsi uvedl špatně - Bžunda mi dala typ k básničce a já jí také - ne jako slušnost ale protože se mi to líbilo. Tipy a nota bene supertipy nedávám pro nic za nic!
08.02.2008 16:07:00 | Norlein
Já ti to samozřejmě nazakazuji...piš si a dělej co chceš..., já jen, že je to můj úhel pohledu, nic víc, nic míň. konec debaty
08.02.2008 15:48:00 | Who cares a lot
Bžundo, nemysli, že když budeš dávat tipy jako o život, že ti je lidé budou vracet. I když na Literu spíše ano. Ale jak o sobě píšeš - miluji tanec a muziku - věnoval bych se propříště těmto aktivitám. psaní básní, byť jsi mladá a začínající, není tvá parketa. neber to jako urážení tvé osoby, je to jen můj pohled na problém...
08.02.2008 15:23:00 | Who cares a lot