Né každý den slunce svítí
Anotace: Když člověk nenachází pochopení, cítí se sám a opuštěn.
Tváří v tvář zoufalství
Vzdorovat šílenství
Opuštěn a sám
Každý den pobodán
Pochybností, hloupostí
Už nemám důvod k radosti
Krvácím, krvácím z duše
Hledám někoho, kdo by mi zavázal rány
Zatím však jen bloudím davem nožů
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, obyčejná, pulita alma, just me
Komentáře (0)