Slzy
Anotace: Taková trošku uplakaná...
Slzy se mi vkrádají do očí,
nikdo proti tomu nezakročí.
Stékají pomalu klidně a tiše,
po chvíli ukápnou do médi plyše.
Jsou horké a trpké, jak slaný jed,
v duši mé bolavé je jen velký led.
Přečteno 354x
Tipy 12
Poslední tipující: Darneth, Necro Immortalis, Charibeja, C.alwen, 0-0, Karmínka, Vampyrella
Komentáře (5)
Komentujících (5)