Anotace: ...sluníčko tu svítí-za chvíli začne kvést kvítí-ať každého to za srdíčko chytí-a dá mu důvod k žití...
Básenka mi hodně připomněla, také si vzpomínam na den, kdy jsem dostala prstýnek a naivně v cosi doufala. Jenomže věci se měli ve skutečnosti úplně jinak. Věřím, že mě miloval a ještě miluje, ale také mne mučil a vlastně zabíjel ... nemám co k tomu napsat.
12.02.2008 06:03:00 | NikitaNikaT.
Všem moc moc děkuji za povzbuzení a posílám lásku.
PS:zlatí, já Tě mám také moc ráda :)
10.02.2008 17:00:00 | toužím.jít.dál
Drž sejak už řekli všichni předemnou není to lehké a nikdy to lehké nebude, ale přece na tomhle světě můžem žít šťastně, stačí jen věřit, že bude líp a ono to opravdu příjde. Někomu dříve někomu později, ale příjde.
10.02.2008 15:08:00 | Aka Kiss
Je to krásně upřímně napsané a já se alespoň snažím doufat, že brzy tady uvidíme už i nějakou veselejší básničku.
Drž se! :o)
10.02.2008 11:05:00 | Holka z davu
opět další z básní, která mě bolí..kvůli tomu, jak ti je, jak se cítíš.. :/
nemá cenu psát, jak mě to mrzí, ostatně to už jsem ti psala..já jen doufám, že zkrátka jednou..jednou přijde ten den, kdy se zase usměješ a tvá duše bude aspoň trošku uzdravena, aby i ona se mohla pokusit o letmé úsměvy a rozdávat je kolem sebe..věřím v to, že jsi silná, pakliže ne, věnuji ti kousek své síly, aby jsi mohla zase vstát na vlastní nohy a udělat věci podle sebe, tak jak ty sama chceš..věnuji ti více sebevědomí, abys měla pevnou vůli, a aby tě opustil strach -aspoň na chvíli- a ty se tak mohla vrhnout do nové části svého života..té bezbolestné..tam, kde neexistují žádné modřiny, šrámy na duši..tam, kde slzy netečou a duše nebolí..zkrátka tam, kde ti bude nejlíp, kde se budeš usmívat a v duši po dlouhé době klid..:)
To ti přeji z celého srdce, protože vím, že ty si to zasloužíš
Drž se, zlatíčko
Mám tě ráda
A chci ti ještě říct, že jsem velice ráda, že někdo jako ty, tady na literu vůbec existuje. Jsi nenahraditelná!
10.02.2008 11:02:00 | 0-0