Anotace: co vse jsem Ti chtela dát........
Dej to vše někomu, kdo bude stát za to a při Tobě...posílám pohlazení!
19.02.2008 05:17:00 | toužím.jít.dál
Jenže...nejhorší je, že samou láskou bychom se rozdali...a nakonec zjistíme, že ten dotyčný...za to vůbec nestál...a nám nezbylo zhola nic.
11.02.2008 18:09:00 | Veru