Cesta života
Anotace: Cesty všech, ač jsou sebevíc rozdílné, se úbírají stejným směrem, za stejným koncem..
Na kapkách rosy
odplouvá do dálky
sen co ti nosí
barevné korálky
nech ho však jít
on se ti vrátí
bude pak chtít
po tobě mládí
ti mu je dáš
a půjdeš se mnou
z možností máš
jen tuhle jedinou
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)