Odpouštím..
Z bažiny snů,
kde vládne slizký plaz,
z mnoha těch dnů,
kdy musela jsem tě vidět zas
Topím se ve lžích,
upadám v zapomnění
v temných růžích
kytice zpochybnění..
Propadám zoufalství
míšenému smutkem
a s jemným příkrovem rebelství
protestuju na pódiu s jedem..
To abyste věděli,
že mám i na víc
aby jste se pak divili
a slza zbrázdila váš líc..
Slza za mne, kterou nenávidíte..
Tak sbohem, mí nepřátelé
nevím, za co mne tak nesnášíte,
ale nebojte, zůstane to nevyřčené..
Odpouštím vám..
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: toužím.jít.dál, jedam, Petbab, Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)