Volným pádem..
Anotace: padám.. a nikde nikdo.. nebo ano?.. třeba jen nechci otevřít oči..
Růže propletená
v rezavém kříži
naděje ztracená
s žalem se zkříží..
A já padám dolů
volným pádem
a vlnou bolu
přitahována na zem.
Není čeho se chytit
pomoc mi zmizela..
Proč žít? Dál se pachtit
s něčím, co nikdy jsem
nechtěla?
Stejně nemá to cenu
jako i celá má existence
Samotná tiše jí podlehnu,
unášena vlnou tance,
co kolem mne se objevil
a v mysli mi zní melodie,
kterou ze světa mne sprovodil..
A růže ledová.. Pomalu taje..
Přečteno 335x
Tipy 7
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, toužím.jít.dál, Petbab, Vladimír P.
Komentáře (3)
Komentujících (3)