Anotace: Tvé mlčení je poušť,v níž bloudím,každá tvá nenapsaná řádka je kronikou mého trápení.
Pro mě si nikdy zrůda nebyl, nejsi a nebudeš. pro mě jsi vším...
17.02.2008 18:56:00 | Demotivovná Dezorientace
kdepak, nechytneme:)
ač ty v sobě zrůdu můžeš vidět, jiní tě tak nesoudí:)
a věřím tomu, že tohle je jen tvůj pouhý dojem...
jinak jsi to napsal velmi poutavě ;)
15.02.2008 20:34:00 | 0-0