Nebe
Nebe padá stále níž,
já necítím už zemskou tíž,
to už tlukot srdce spíš
a ty stále, stále spíš.
A i když to všechno víš
nebe, to je stále blíž,
pořád padá níž a níž,
však ho nikdy nespatříš.
Snad jen prosím:teď mě slyš
řekni nebi,ať jde pryč,
ať ucítím zas zemskou tíž,
a ať jsme si o kus blíž.
Přečteno 365x
Tipy 7
Poslední tipující: Blázen? =), jedam, toužím.jít.dál, Psavec, 0-0, Norlein
Komentáře (7)
Komentujících (7)