Anotace: Možná je všemu konec, možná už ani nechci jít dál a možná už to ani nemá cenu. Zní to blbě? Možná ano, ale takhle já to cítím.
Nezbývá než hledat.
Víš, také se říká, že mnohdy přicházíme o to, co jsme chtěli, abychom mohli dostat to, co doopravdy potřebujeme. Teď Ti to zní možná jako hloupost, ale myslím, že časem to uvidíš jinak, pokud už ne teď.
17.02.2008 22:07:00 | Demedalex