Temná síla
Anotace: Když není co ztratit
Když život z mysli mizí a naděje na něj s ním
Velká možnost pro sebevrahy přichází, jak žít dál, už vím!
Je ve mně temná síla
Ve chvíli, kdy víra, roztříští se v prach
V ten moment můžeš vše, nevíš co je strach
Konečně vše okusit smíš
Ničeho se nebojíš
Svoboda přijde
Až se ztrátou naděje
To temná síla ve mně dřímá.
Síla ostatním nevídaná
síla zatím nepoznaná.
Každý ať se drží dál!
Nežije ten, který se bál.
Temná síla se probudila.
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Carcharodon
Komentáře (2)
Komentujících (1)