Zimní balada
Anotace: ...MIMO jak by se reklo na Pismakovi...
Měsíc se dívá na tvé prsty
štíhlé a studené
jak rampouchy pod okapem.
On, osamělý poutník
na Tvé cestě,
naděje i strach,
pláč bez zármutku.
Tvá touha je touhou
bezesné noci,
nekonečných dní
a pustých polí...
Tvá touha je touhou
hejna vran.
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, cevert
Komentáře (2)
Komentujících (2)