Depka
Anotace: Do duše mé vkrádají se splíny...
Do duše mé vkrádají se splíny,
jdou za mnou, jak temné stíny.
Stíny jdou jako duch tiše,
v duši mé mají své skrýše.
Skrýše své dobře si hlídají,
mě tím akorát skvěle deptají.
Deptají mě i mé okolí,
myslela jsem, že mě neskolí.
Neskolí, ale opak pravdou je,
teď v duši mé smutek kraluje.
Přečteno 322x
Tipy 10
Poslední tipující: Charibeja, Necro Immortalis, toužím.jít.dál, Nola77, Karmínka, Dračičák
Komentáře (5)
Komentujících (5)