Ďábel
Anotace: Nevím co k tomu napsat, snad vám to nevadí.
Ne, konec je, konec všeho,
nestane už vedle něho.
To on, vzal si co chtěl,
jak Ďábel co z pekel vyletěl.
Byl krutý, sytil se bolestí,
vzal si jí v té chvíli neřesti.
Byla tak čistá jako Anděl co z nebe slétl,
však on, jak černý havran jí do života vlétl.
Vzal si vše a zničil duši její,
pohřební zvonky jí do uší znějí.
Srdce krvácí, jak vyrval by ho z těla,
je konec, aniž ho tak chtěla.
Přečteno 359x
Tipy 18
Poslední tipující: Never, Jajja, pejrak, Janetee, Lachailla, Angel111, mosquito, Laivindia, whiolet, toužím.jít.dál, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)