Anotace: Všem do dnešního dne úsměv, ač ho na svých rtech nemám a cítím, že mít nebudu...moc vám přeji radost a smích, který léčí.
Děkuji všem a posílám objetí a lásku - ač mám nejednu strastiplnou vrásku - mám vás tu moc ráda - kéž na mě ta tma nepadá
20.02.2008 23:10:00 | toužím.jít.dál
moc moc pěkný.. určitě najdeš svůj poklad, jen ten boj /život/ nevzdávej.. Neuvidíš, jak se vyjasňuje nebe novým svítaním /a to je přece tak nádherný/..
20.02.2008 17:18:00 | Adie.80
Drž se...opravdu...já už se neudržím a tak bych ti moc přála abys to ty zvládla...
20.02.2008 17:17:00 | už ne pernikova princezna