Proč padám zase k zemi?
Proč přestat řezat se nechce se mi ?
Proč mám ráda noc?
Proč láska má nademnou takovou moc
Proč v létě slunce svítí?
Proč na loukách kvete kvítí?
Proč barevné sou listy ?
Proč obloha zčerná místy
Proč voda v potoce teče
Proč čas se kolikrát tak vleče